Kebro dé ideale
gesprekspartner
in al uw
vloerenprojecten.

Al 25 jaar is Kebro voor betonnen vloeren en verhardingen het
eerste aanspreekpunt van architecten, aannemers en bouwheren.

Dankzij ons uitgebreid machine- en voertuigenpark zijn we perfect uitgerust voor grote industriële en commerciële projecten, en voor niet-woongebouwen zoals scholen, musea en stations. 1.000 of 100.000 m², geen uitdaging is te groot!

TOTAALSERVICE
Wij nemen uw project volledig in handen, van voorbereiding tot uitvoering en nazorg. Heeft u een vloerontwerp? Dan zorgen wij voor een feilloze uitvoering. Nog geen concreet plan? Dan ontwikkelen wij een staalvezelconcept op maat van uw activiteiten. Nog meer zekerheid biedt de DBI-formule (Design, Build, Insure), waarbij we de kwaliteit van uw betonvloer verzekeren voor minstens tien jaar.

Dankzij de nauwe samenwerking met ons zusterbedrijf Konkrea beschikken we over de meest innovatieve producten en vloerconcepten voor uw project.

ALLE TECHNIEKEN
Onze ervaren medewerkers beheersen de meest uiteenlopende plaatsingstechnieken. Daardoor is bij Kebro alles mogelijk, van een eenvoudige ingestrooide vloer tot vloeren met een gegarandeerde slijtvastheid op basis van de nat-in-nattechniek.

OOK RENOVATIE
Is uw industriële vloer aan vernieuwing toe? Ook dan zijn we graag uw partner, met specifieke oplossingen voor versleten of verregende vloeren, en de grootste aandacht voor de continuïteit van uw bedrijf.

BINNEN-EN BUITENLAND
Kebro realiseert vloeren en verhardingen in binnen- en buitenland. De afgelopen 25 jaar hebben we een groot aantal referenties opgebouwd. Zij vormen de best mogelijk staalkaart van ons kunnen en bieden misschien ook inspiratie voor uw project.

We hopen dat u op deze website vindt wat u zoekt en ontvangen u graag voor een persoonlijk gesprek!