Technieken

Verkeer van heftrucks, vrachtwagens, schurende laadbakken en rupsbanden, pallets en goederen: vloeren krijgen het hard te verduren. Om uw activiteit zonder zorgen uit te oefenen, biedt Kebro voor elk gebruik de meest duurzame oplossing. Vandaag, morgen en over 30 jaar!


Met onze vloerconcepten kunnen we elke uitdaging aan, in zowel nieuwbouw als renovatie. Alle vloeren zijn gezaagd, voegarm of voegvrij verkrijgbaar, en beschikbaar in verschillende vlakheden. Uiteraard is Kebro ook voor een staalvezelversterkte vloer op palen of algemene funderingsplaat (radier) uw partner.

LaserScreed-vloeren

Zonder slijtlaag

Ingestrooide vloeren

Nat-in-nat vloeren

NAT-OP-DROOG

ZELF-EGALISERENDE VLOEREN

DIAMANTGESCHUURDE RENOVATIEVLOEREN

Ruwstorten

Laser Screed Vloeren

Het machinaal plaatsen van betonvloeren met onze Laser Screed combineert de voordelen van een enorme capaciteit met betere vlakheden. Onze Laser Screed doet het “sneller, vlakker en efficiënter”.

Bekijk referenties.

Zonder slijtlaag

Voor onder andere buitenverhardingen en laadkades biedt Kebro traditionele en staalvezelgewapende vloeren zonder slijtlaag. Mogelijk met de betontypes C25/30, C30/37 en C35/45.

Bekijk referenties.

Ingestrooide vloeren

Zoekt u een competitief geprijsde én degelijke vloeroplossing voor uw magazijn of distributiecentrum? Dan is onze betonvloer met verbeterde slijtvastheid het ontdekken waard. Hierbij strooien we de slijtlaag in de semi-vloeibare betonnen ondergrond in. Strooikarren zorgen voor een gecontroleerde en evenwichtige verdeling.

Resultaat: een dunne slijtlaag van 1 à 2 mm, verkrijgbaar in verschillende kleuren en met slijtvastheden van A9 tot A1,5.

Bekijk referenties.

Nat-in-nat vloeren

Als BENOR-gecertificeerde aannemer beperkt Kebro krimp tot een minimum. Voor intensieve activiteiten met een hoge slijtgevoeligheid werken we met een nat-in-natoplossing. De onderlaag bevat zo weinig mogelijk water, terwijl de natte bovenlaag een massieve en gelijkmatige opbouw garandeert van 6 tot 15 mm.Met andere woorden: u bent 100 procent zeker van de vooropgestelde slijtvastheid. Kunnen we dat beloven? Absoluut! Want we controleren elke vloer achteraf met een Boëhme-test.

Wenst u een zéér harde slijtlaag voor extreem gebruik, zoals het schuren van bakken van wielladers? Dan biedt Kebro een oplossing met geïntegreerd siliciumcarbide. Uniek in België!

Voor industriële vloeren, scholenbouw en andere toepassingen waar een hoge slijtvastheid nodig is, geeft de nat-in-nattechniek de beste resultaten. Deze methode is initieel duurder dan de instrooien, maar goedkoper dan wanneer u een ingestrooide vloer moet herstellen. Kebro kijkt daarom niet alleen naar de aankoopprijs, maar naar het totaalpraatje. Die aanpak is uw beste garantie op een zo laag mogelijke ‘life cycle cost’.

Bekijk referenties.

NAT-OP-DROOG

De slijtvastheid van uw bestaande ondergrond verbeteren zonder het vloerniveau te veranderen? Geen enkel probleem! Kebro schraapt 15 mm van de oude betonvloer af en plaatst een nieuwe massieve slijtlaag (nat-op-droog) van 15 mm. Deze gelijkmatige bovenlaag is verkrijgbaar is meerdere standaardkleuren.

Uw voordeel? Een gegarandeerde slijtvastheid en minutieuze uitvoering met aandacht voor de continuïteit van uw bedrijf.

Voor extra stevigheid zijn zelfs laagdiktes tot 40 mm mogelijk, goed voor een slijtvastheid van A5 tot A1,5. Om uw vloer te beschermen tegen rupsbanden, gebruiken we een slijtlaag op basis van metaal.

Bekijk referenties.

ZELF-EGALISERENDE VLOEREN

Zelf-egaliserende vloeren combineren het voordeel van een geringe dikte (vanaf 3 mm) met een snelle uitharding. Ze zijn bovendien bijna perfect vlak. Ideaal als “snelle” oplossing, in zowel industriële als niet-industriële toepassingen.

Bekijk referenties.

DIAMANTGESCHUURDE RENOVATIEVLOEREN

Wil u een versleten vloeroppervlak laten herstellen? Of een verregende of mislukte vloer opnieuw laten schitteren? Kebro levert een service op maat. Het te behandelen oppervlak wordt opgeschuurd met een diamantschuur en vervolgens behandeld met een middel op silicaatbasis. Als eindafwerking bieden we de keuze tussen een doorzichtige of gekleurde impregnering.

Bekijk referenties.

Ruwstorten

In elk project wordt gebruik gemaakt van ruw gestorte vloeren en ondervloeren in beton. Neem maar ondervloeren voor kantoren, of betonnen druklagen op welfsels. In geval van een “ruwgestort” beton wordt het betreffende betonoppervlak afgereid met de regel, en soms nog eens snel afgespaand met een betonspaan.
 
RESULTAAT: een betonnen vloer met een nogal ruw oppervlak, maar wel degelijk geplaatst binnen de afgesproken toleranties.