Aanpak

Met uitgekiende technieken en een doordachte voorbereiding garandeert Kebro een hoogkwalitatief eindresultaat.
En dat binnen de vooropgestelde termijn.

Uw eigen
vloerconcept

U beschikt al over een uitgewerkt vloerconcept? Dan zorgt Kebro voor een feilloze uitvoering. Daarbij houden we het hele proces zelf in handen, van het aanleveren van de benodigde materialen tot en met de realisatie en opvolging.

Om de planning haarfijn na te leven, is de tijdige en juiste aanlevering van basismaterialen op de werf cruciaal.
Geen probleem voor de doorgewinterde medewerkers op onze uitvoeringsafdeling.

 

Staalvezelgewapende vloer op maat

Staalvezelvloeren zijn dé specialiteit van Kebro. Onze totaalaanpak begint bij het uitwerken van een bestudeerd en onderbouwd concept. Welke lasten moet uw vloer torsen? En wat is de kwaliteit van de ondergrond?
Als we het antwoord kennen op deze vragen, doen we u een voorstel op maat.

U profiteert twee keer: u bent niet alleen zeker van topkwaliteit en een gegarandeerde slijtvastheid, maar geniet ook van de unieke voordelen van staalvezels, waaronder een vliegensvlugge machinale plaatsing en onovertroffen vlakheden.

Absolute zekerheid met Design, Build, Insure

Concept, uitvoering én gegarandeerde zekerheid over een periode van minstens tien jaar: dat is onze DBI-formule in een notendop! Wij van Kebro hebben niets te verbergen. Daarom laten we al onze DBI-projecten aangekondigd en onaangekondigd doorlichten door een extern controlebureau. Zowel in de ontwerpfase als tijdens de uitvoering.

Deze manier van werken geniet onze voorkeur en biedt het voordeel dat u als bouwheer, aannemer of architect op beide oren kan slapen. Alle schade aan uw vloer wordt immers verzekerbaar!